13/11

Sola Re Sonare laat weer van zich horen!

zo. 13 Nov
14:30
St. Bavokerk Heemstede
Herenweg 88, Heemstede

Eindelijk is het zover: we mogen sinds kort weer zingen. Daarom is Vocaal ensemble Sola Re Sonare met veel enthousiasme begonnen met de repetities voor een concert op 13 november 2022.

In ons programma, ‘Een rondje Oostzee’ kun je komen luisteren naar muziek van componisten uit landen rondom de genoemde Oostzee. Denk daarbij aan modernisten als Gjeilo en Pärt, maar ook aan romantici als Niels Gade en componisten uit de renaissance als Stoltzer.

Als klap op de vuurpijl zal het koor voor het eerst in haar bestaan een wereldpremière zingen: ‘Tall Ships’ van de Australische componist Richard Charlton. Een compositie voor koor en gitaarorkest.

Daarnaast zal niemand minder dan Marieke Reehoorn van Verteltheater Lilaluna een verhaal vertellen dat voor de verbinding gaat zorgen tussen de Oostzee en de thuisvaart met de Tall Ships.

Klinkt je dit als muziek in de oren? Kom dan zeker luisteren.

Mocht je door dit verhaal zin hebben gekregen om zelf mee te doen? Ook dat is nog mogelijk. Kijk voor alle info op onze website. Je kunt ook meteen mailen naar secretaris@solaresonare.nl