30/08

Singer Museum in Laren met de HKK

wo. 30 Aug
09:00
Herenweg 96, Heemstede

Bus Excursie Singer Museum Laren met de Heemsteedse Kunstkring
Woensdag 30 augustus, vertrek 9.00 uur

Op woensdag 30 augustus bent u als introducé uitgenodigd om met de Heemsteedse Kunstkring een dagje mee te gaan naar het Singer museum in Laren. We gaan daar twee kleurrijke tentoonstellingen bezoeken:
Liefde voor kleur en Eén met de natuur. Uiteraard gaan we ook gezellig met elkaar genieten van een heerlijk lunch! Gaat u met ons mee op deze bijzondere dag?
Na aankomst krijgen we een presentatie over de twee tentoonstellingen, daarna lunchen we samen in de Tuinzaal van het museum en de rest van de middag heeft u alle tijd om het museum te bezoeken.
De bus vertrekt rond 16.00 uur weer terug naar Heemstede.

De prijs voor deze excursie is per persoon en inbegrepen is het vervoer per bus van Heemstede naar Laren v.v., entreegeld, kopje koffie, lunch en presentatie.
Introducés met museumjaarkaart of vriendenloterij kaart betalen € 82,- ,bent u niet in het bezit deze kaarten dan is de prijs € 100,-
Als u interesse heeft om mee te gaan stuurt u dan een email naar ellen@heemsteedsekunstkring.nl of haalt u een inschrijfformulier op bij de Luifel, Herenweg 96. Nog enkele plekken beschikbaar!
Vanaf half juli wordt uw mail beantwoord.
Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van aanmelding.

Hier vindt u meer informatie over de tentoonstelling Liefde voor kleur:
https://www.singerlaren.nl/nl/pQxmNSK/zomer
en hier over de tentoonstelling Eén met de natuur:
https://www.singerlaren.nl/nl/agenda/1419/_in_de_van_den_Brink_Galerij/William_Singer_een_met_de_natuur