23/10

SBH Jubileumconcert FIER !

zo. 23 Oct
20:00 tot 21:30
Philharmonie Haarlem
Lange Begijnestraat 11, Haarlem

In mei van dit jaar vond ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de muziekvereniging  SBH het ‘Havenconcert’ plaats in Heemstede. Dat was zo succesvol dat hiermee  een nieuwe traditie geboren lijkt te zijn.

Zondagavond 23 oktober sluit het SBH dit jubileumjaar af met een feestelijk concert in de grote zaal van Philharmonie Haarlem. 

De twee orkesten van de vereniging, het Symfonisch Blaasorkest met dirigent Leon Bosch en de Teisterband onder leiding van Miklós Fürst, zullen tegelijk op het podium zitten en zowel afwisselend als samen spelen.

Het SBH heeft bovendien voor dit Jubileumconcert twee professionele musici bereid gevonden met de orkesten samen te werken: accordeonist Vincent van Amsterdam en chansonnière Charlotte Haesen. Het publiek wordt ook getrakteerd op een heuse wereldpremière; speciaal voor dit concert heeft pianist/componist/arrangeur Wijnand van Klaveren de ‘Heemsteder Serenade’ geschreven’, op deze avond door beide orkesten gezamenlijk uitgevoerd!

De titel van het concert is niet voor niets gekozen. Fier is het SBH dat het op het mooie podium in de Haarlemse Philharmonie staat, en best trots dat het die 25 jaar heeft kunnen volmaken.

Het concert begint om 20.00 uur en duurt circa anderhalf uur. Er is geen pauze.

  • Kom gerust wat eerder, want voorafgaand aan het concert zal er, om in de stemming te komen, in de foyer gemusiceerd worden door een groep van getalenteerde conservatoriumstudenten.

Kaarten – € 20 per persoon – zijn te koop:

  • bij de kassa van Philharmonie Haarlem (Lange Begijnestraat 11 2011 HH Haarlem)
  • en ook via de website van de Philharmonie.

(https://www.theater-haarlem.nl/programma/18483/Jubileumconcert/Symfonisch_Blaasorkest_Heemstede)

Wij wensen u een fijn en feestelijk concert.