03/05

Roadshow Fien en Teun

wo. 03 mei
10:00 tot 12:00
Sportfondsen Groenendaal
Sportparklaan 16, Heemstede

Op woensdag 3 mei komt de Roadshow Fien & Teun naar Sportfondsen Groenendaal!

Fien en Teun wonen op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven hier de leukste avonturen met al hun dierenvriendjes en leren op de boerderij van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel.

Even voorstellen!

Fien

Fien is zes jaar en beleeft samen met haar broertje Teun de leukste avonturen op hun boerderij in het dorpje Molenwaard. Fien is gek op al haar dierenvriendjes waaronder: Sebastiaan het varkentje, Rosa de koe, Stip de pony en Pim haar hondje. Ook leert ze haar broertje Teun over de boerderij en de dieren.

Teun
Teun is vier jaar en het jongere broertje van Fien. Teun is net als zijn zus altijd aanwezig op de boerderij. Hij is heel nieuwsgierig en soms ook wel een beetje ondeugend. Teun vindt het heel leuk om in zijn moestuin te spelen en hier de plantjes te verzorgen.

Tickets zijn €13,- per persoon, maar dan hebben we wel een geheel verzorgd programma, bestaande uit een voorprogramma, de show én een meet en greet / fotomoment. Het voorprogramma bestaat onder andere uit schminken, kleuren en nog veel meer activiteiten!

De programma-indeling
10:00 – 11:00 Voorprogramma
11:00 – 11:30 Show
11:30 – 12:00 Meet & Greet

Alle kinderen komen voor in de zaal te zitten dicht bij de show en de ouders zullen achteraan plaatsnemen. Wil een kind graag bij de ouder(s)/begeleider(s) blijven tijdens de show, dan is deze mogelijkheid er alleen door bij de ouder/begeleider te gaan zitten. Dit om te voorkomen dat er volwassenen het zicht ontnemen voor de kinderen.

Bij betreding van de sporthal wordt iedereen vriendelijk verzocht om blauwe overschoentjes aan te trekken of zijn/haar schoenen uit te trekken

De horeca is geopend tijdens de show.

Kaarten zijn verkrijgbaar in onze webshop!