19/05

Presentatie Dana Smit - Zonder boete

vr. 19 mei
00:00
Boekhandel Blokker
Binnenweg 138, Heemstede

Vrijdagmiddag 19 mei presenteren we de nieuwe thriller van Dana Smit – Zonder boeteZonder boete is na Zonder schuld het tweede deel uit de reeks met profiler Hazel Kramer als hoofdpersoon. Dana Smit (1989) is geboren in Haarlem en woont ruim 10 jaar in Londen.

Over het nieuwe boek:

Een begraven verleden. Een onzekere toekomst. Welk pad kiest Hazel?

Londen maakt zich op voor de verkiezingen als het noodlot toeslaat: politicus Richard Hall verdwijnt spoorloos. De partijtop lijkt ten einde raad en vraagt profiler Hazel Kramer om hulp. Na enige aarzeling neemt ze de zaak aan, maar al snel blijkt dat er meer gaande is dan haar verteld wordt. Waarom is de partij zo vastbesloten de politie erbuiten te houden? En waarom komt het voor zoveel mensen eigenlijk wel goed uit dat Hall verdwenen is? Samen met zijn zoon Gabriel gaat Hazel op onderzoek uit, totdat blijkt dat er een nog veel grotere dreiging is: terrorisme.

Hazel en het antiterrorismeteam zetten alles op alles om de stad en zijn inwoners te beschermen en Richard Hall terug te vinden. Principes worden op de proef gesteld en uiteindelijk staat Hazel voor een ultiem dilemma: wanneer heiligt het doel de middelen nog?

In Zonder boete van Dana Smit maakt Hazel zich langzaam maar zeker op voor de grootste zaak uit haar carrière: die van haar eigen verleden.

Toegang gratis (reserveren gewenst)

Reserveren via info@boekhandelblokker.nl/of 023-5282472/ app 06 18336320