10/11

Nieuwjaarsborrel BeleefHeemstede

do. 10 Nov
19:30
Topzicht Raadhuis Heemstede
Raadhuisplein 1, Heemstede

Wil je op de hoogte zijn van de laatste updates en meepraten over BeleefHeemstede? Ja, dat kan! Elke 2e donderdag om de maand komen alle partners samen om elkaar te ontmoeten en mooie plannen te bespreken met elkaar. Tijdens deze bijeenkomsten is er alle tijd om weer met elkaar bij te kletsen en leuke ideeën bedenken. Hierbij schuiven ook vaak nieuwe mensen aan die willen meedoen en vragen hebben. Je bent van harte welkom om aan te sluiten. Er is altijd iemand aanwezig die je kan helpen met je vragen.

Wat gaan we doen?

We komen binnen enkele weken met de agenda. Wat vast staat is dat we het nieuwe jaar gaan vieren en dat alle organisaties weer aan het woord gaan komen. Wil je zelf iets aan de agenda toevoegen dan kan dat. Stuur dan een mailtje wat je wil doen en we zorgen dat je een plekje krijgt in de agenda.

Agenda

We zijn druk bezig om weer een bruisend programma neer te zetten.

Aanmelden

Meld je aan via het formulier zodat wij weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten. Wil je last-minute toch aansluiten dan kan je gewoon langs komen.

Locatie

De bijeenkomst is in Topzicht in het Raadhuis van Heemstede. We organiseren deze bijeenkomsten altijd bij één van de partners. Aan de ene kant een unieke manier om een organisatie te leren kennen en aan de andere kant is het ook gewoon veel leuker om op unieke locaties bij elkaar te komen.