08/10

Optreden SYA op het Rouwcafé

za. 08 Oct
10:00 tot 12:00
De Luifel
Herenweg 96, Heemstede

Het Rouwcafé is terug en presenteert ‘SYA’ op zaterdag 8 oktober in Foyer De Luifel te Heemstede!

Het Rouwcafé gaat weer van start en vindt plaats op zaterdagmorgen 8 oktober a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in Foyer De Luifel, Herenweg 96 in Heemstede.
Speciale gast deze morgen: de groep ‘SYA’. Onder het genot van een kopje koffie en de ons welbekende Westfriese troôstkoekies, brengen de drie zangeressen van de groep ‘SYA’ een aantal meerstemmige songs ten gehore.

SYA
In de reprise van Het Rouwcafé: de groep SYA! SYA bestaat uit drie zangeressen die zichzelf begeleiden op verschillende, akoestische instrumenten zoals gitaar, piano, dwarsfluit, accordeon en mandoline.
Zij delen de voorliefde voor mooie, meerstemmige muziek. Deze liefde hebben zij vakkundig vertaald naar eigen SYA-arrangementen. Het resultaat is een mooi luisterconcert waarbij er steeds iets nieuws te horen is. Het met zorg uitgezochte repertoire bestaat uit eigen geschreven liedjes en nummers van o.a James Taylor, Venice, Dixie Chicks en Crosby, Stills and Nash. Maar ook pareltjes van minder bekende artiesten komen langs in hun programma. Laat u verrassen door deze diversiteit aan klanken, die steeds op een verschillende manier samen klinken. De dames verwelkomen u graag bij hun optreden. (Zie ook https://www.syamusic.nl)

De entree is gratis. Voor vragen: info@hetrouwcafe.nl of bel naar Ria van Kleef:
06-52306969.

Deze editie van Het Rouwcafé komt mede tot stand door de Sociale Coalitie in samenwerking met de gemeente Heemstede.