16/04

Online informatieavond warmtepompen + inkoopactie

di. 16 Apr
19:30
online
Duurzaambouwloket 1, Heemstede

Dinsdag 16 april: online informatieavond over warmtepompen en start inkoopactie

Steeds meer mensen overwegen de aanschaf van een (hybride) warmtepomp. Vanwege de energieprijzen, uit duurzaamheidsoverwegingen en omdat vanaf 2026 een warmtepomp landelijk dé nieuwe standaard wordt voor het verwarmen van woningen. Op dinsdag 16 april vindt daarom een online informatieavond plaats over (hybride) warmtepompen. Duurzaam Bouwloket organiseert deze informatieavond samen met de gemeenten Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort. Aan de samenwerking is een inkoopactie rondom (hybride) warmtepompen gekoppeld.

Online informatieavond op dinsdag 16 april om 19.30 uur
Tijdens de online informatieavond gaat een onafhankelijk adviseur van Duurzaam Bouwloket in op de werking van warmtepompen en welke subsidies en financieringsregelingen er zijn. Ook wordt de regionale inkoopactie toegelicht. Via de live chat is er ruimte om vragen te stellen, bijvoorbeeld over de eigen woonsituatie. Aanmelden kan via www.duurzaambouwloket.nl
Inkoopactie: met meer gemak een warmtepomp
Duurzaam Bouwloket, dat particulieren en ondernemers helpt op het gebied van energiebesparing, heeft samen met leveranciers een aantrekkelijk en betrouwbaar aanbod samengesteld. Het aanbod omvat onder andere een goede prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbare partners en een snelle levering en plaatsing. Met deze samenwerking maken de gemeenten Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort het voor hun inwoners makkelijker om over te stappen op een (hybride) warmtepomp.