12/01

Nieuwjaarsborrel BeleefHeemstede

do. 12 Jan
19:30 tot 22:00
Raadhuisplein 1, Heemstede

Wil je op de hoogte zijn van de laatste updates en meepraten over BeleefHeemstede? Ja, dat kan! Elke 2e donderdag om de maand komen alle partners samen om elkaar te ontmoeten en mooie plannen te bespreken met elkaar. Tijdens deze bijeenkomsten is er alle tijd om weer met elkaar bij te kletsen en leuke ideeën bedenken. Hierbij schuiven ook vaak nieuwe mensen aan die willen meedoen en vragen hebben. Je bent van harte welkom om aan te sluiten. Er is altijd iemand aanwezig die je kan helpen met je vragen.

Wat gaan we doen?

Let op: de inloop is vanaf 7 uur en vanaf half 8 beginnen we met het programma.

Wat we tijdens deze bijeenkomst precies gaan doen is nog een verrassing. We gaan in ieder geval met elkaar stil staan bij 2022 en proosten op het nieuwe jaar. Verder zullen we de tijd nemen om het te hebben over de goede voornemens voor 2023. Zowel die van jullie als die van BeleefHeemstede. Ook hebben we leuk nieuws over het maken van video’s en zijn er nieuwe gezichten die we kunnen verwelkomen.  En verder iets met bubbels natuurlijk! Het wordt een klein feestje. Ook deze bijeenkomst wil je weer niet missen!

Maar het belangrijkste is altijd jullie aanwezigheid en inbreng. Elke aanwezige organisatie zal aan het woord komen om zichzelf voor te stellen en ook haar goede voornemens voor 2023 kenbaar te maken. Wij zijn benieuwd! Dus bereidt een korte pitch van +/- 1,5 minuut voor.

Aanmelden

Meld je aan via het formulier zodat wij weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten. Wil je last-minute toch aansluiten dan kan je gewoon langs komen.

Locatie

De bijeenkomst is in Topzicht in het Raadhuis van Heemstede. We organiseren deze bijeenkomsten altijd bij één van de partners. Aan de ene kant een unieke manier om een organisatie te leren kennen en aan de andere kant is het ook gewoon veel leuker om op unieke locaties bij elkaar te komen.