15/09

Netwerkbijeenkomst BeleefHeemstede

do. 15 Sep
19:30
De Luifel
Herenweg 96, Heemstede

Wil je op de hoogte zijn van de laatste updates en meepraten over BeleefHeemstede? Ja, dat kan! Elke 2e donderdag van de maand komen alle partners samen om elkaar te ontmoeten en mooie plannen te bespreken met elkaar. Tijdens deze bijeenkomsten is er alle tijd om weer met elkaar bij te kletsen en leuke ideeën bedenken. Hierbij schuiven ook vaak nieuwe mensen aan die willen meedoen en vragen hebben. Maar of je nou leuke activiteiten organiseert of je wil misschien meedoen bij één van de teams,  je bent van harte welkom om aan te sluiten. Er is altijd iemand aanwezig die je kan helpen met je vragen.

Inhoud

Naast dat we uitgebreid de tijd hebben om met elkaar bij te kletsen, mooie plannen te maken en nieuwe mensen te ontmoeten gaan we deze bijeenkomst uitgebreid in op het beleid van BeleefHeemstede in de 2e helft van 2022. Jouw input hierbij telt. We horen graag suggesties en verbeterpunten zodat we de activiteiten laten aansluiten bij jouw wensen. Dus kom langs!

Locatie

De bijeenkomst is deze keer in de Luifel bij Wij Heemstede. We organiseren deze bijeenkomsten altijd bij één van de partners. Aan de ene kant een unieke manier om een organisatie te leren kennen en aan de andere kant is het ook gewoon veel leuker om op unieke locaties bij elkaar te komen.

Agenda

19:15 – Inloop
19:30 – Welkomstwoord en introductie van Wij Heemstede
20.00 – Rondje langs de partners
20:30 – Stand van zaken workshops, livestreams en meer
20:45 – Laatste informatie Festival 1909 i.s.m. BeleefHeemstede
21:00 – Gezellig wat drinken met elkaar en samen leuke ideeën bedenken

Aanmelden

Meld je aan via het formulier zodat wij weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten. Wil je last-minute toch aansluiten dan kan je gewoon langs komen.