20/04

Meezingen met het requiem van Fauré?

wo. 20 Apr
20:00 tot 22:00
St.Bavokerk Heemstede
Herenweg 88, Heemstede

Dat kan!

Op 6 maart a.s. is iedereen die met ons het prachtige requiem van Fauré en zijn ‘Cantique de Jean Racine’ mee wil zingen van harte welkom om te kijken of ‘Vocaal ensemble Sola Re Sonare’ een koor is waarin je je thuis voelt. Rondom het requiem wordt nog muziek geprogrammeerd van o.a. Edward Elgar. Het concert vindt plaats op zondagmiddag 3 november van dit jaar, de dag na Allerzielen. De eerste vier repetitie mag je gratis meedoen. Vanaf april betaal je de gewone contributie tot en met oktober: €30 per maand.
We zijn inmiddels met 18 mensen die allemaal zin hebben om in een gezellig kamerkoor te zingen dat werkt aan kwaliteit. We missen vooral nog een aantal heren. Hoge sopranen zijn eveneens welkom. Kom gewoon een keer langs om zelf te ervaren hoe er tijdens de repetities al muziek wordt gemaakt en om te voelen hoe het is om opgenomen te worden in die bijzondere sfeer van eenheid van klank. De klank die ontstaat door goed naar elkaar en naar de dirigent te luisteren. Iedereen die het koor op 17 september heeft gehoord in de Bavokerk aan de Herenweg, was vol lof over de koorklank, muzikaliteit, zuiverheid en het enthousiasme. Ook het theeconcert in de Oude Kerk op 17 december werd heel goed ontvangen.

Daarnaast is de sfeer onderling al net zo bijzonder, we zijn in zeer korte tijd een hecht zanggezelschap geworden, waarin je snel opgenomen wordt! Met onze nieuwjaarsborrel en een gezellig etentje zijn we het nieuwe jaar vrolijk gestart.

Voor de reizigers onder ons: op 3 maart a.s. zingt het koor het programma van afgelopen 17 september in de Sint Willibrorduskerk te Vierakker, vlak bij Zutphen.

Kom vier keer vrijblijvend meedoen in de St. Bavokerk, Herenweg 88 te Heemstede. De repetities zijn op woensdagavond van 20.00 tot 22.00.

Kijk voor meer informatie op onze website. Daar vind je ook informatie over hoe je je kunt opgeven als lid. Heb je vragen? Je kunt ook het contactformulier op deze site invullen of een mailtje sturen naar secretaris@solaresonare.nl