01/06

Meezingen als (project)lid met ons kerstconcert?

wo. 01 Jun
20:00 tot 22:00
Herenweg 88, Heemstede

Dat kan!

Op 27 september a.s. is iedereen die met ons kerstprogramma mee wil zingen welkom om te kijken of ‘Vocaal ensemble Sola Re Sonare’ een koor is waarin je je thuis voelt. We zijn inmiddels met 18 mensen die allemaal zin hebben om in een gezellig kamerkoor te zingen dat werkt aan kwaliteit. We missen vooral nog een aantal heren. Hoge sopranen zijn eveneens welkom. Kom gewoon een keer langs, om zelf te ervaren hoe er tijdens de repetities al muziek wordt gemaakt en om te voelen hoe het is om opgenomen te worden in die bijzondere sfeer van eenheid van klank. De klank die ontstaat door goed naar elkaar en naar de dirigent te luisteren. Iedereen die het koor op 17 september heeft gehoord in de Bavokerk aan de Herenweg, was vol lof over de koorklank, muzikaliteit, zuiverheid en het enthousiasme.

Daarnaast is de sfeer onderling al net zo bijzonder, we zijn in zeer korte tijd een hecht zanggezelschap geworden, waarin je snel opgenomen wordt!
Die combinatie van muzikaliteit en hartelijkheid, dát is ‘Vocaal ensemble Sola Re Sonare’!

Kom vrijblijvend meedoen in de St. Bavokerk, Herenweg 88 te Heemstede. De repetities zijn op woensdagavond van 20.00 tot 22.00. Naast de repetities op de woensdagavonden is er op 16 december een generale repetitie en uiteraard het concert op 17 december.

Het programma van het kerstconcert staat op onze website.
Daar vind je ook informatie over hoe je je kunt opgeven als lid. Je kunt ook het contactformulier op deze site invullen of een mailtje sturen naar secretaris@solaresonare.nl