12/06

Lilaluna op JiPkids Festival

zo. 12 Jun
15:30
Vrijheidsdreef 1, Heemstede

Op 11 en 12 juni wordt voor de eerste keer het Jipkids festival georganiseerd, geïnspireerd op de Amsterdamse Parade.

Er is muziek, er zijn meerdere kindervoorstellingen, strobalen om in te klimmen en chillen, standjes, een bellenblaasartiest, opblaasbare voetbalkooi, oud Hollandse spellen, een luchtkussen, eetkraampjes, silent disco en een draaimolen. Kinderen kunnen worden geschminkt en er kan geknutseld worden.

Het is dé plek om als gezin naar toe te komen of met andere bevriende gezinnen af te spreken. Niet onbelangrijk….er zijn twee gezellige barren aanwezig.

Op dit leuke festival treed ik  op  zaterdag 11 juni  op met de voorstellingen  ‘Heisa in het circus’ om 15.00 uur  en ‘Verwende fratsen’  om 17.00 uur. 

Op zondag 12 juni speel ik om 14.00 uur de voorstelling  ‘Heisa in het circus’ en om 15.30 uur  ‘Verwende fratsen’. Een voorstelling duurt ongeveer 40 minuten.

Leeftijd: 4+

‘Heisa in het Circus’ is een grappige vertelvoorstelling over Circus Lilaluna, waar alles fout gaat juist op de dag dat de Koningin op bezoek komt. Hoe zal dat aflopen?

In ‘Verwende fratsen’ maak je kennis met een zeer verwende dame die altijd haar zin krijgt. Wat gebeurt er als  het een keer niet gaat zoals ze wil? Stop je vingers maar in je oren……..

Kom kijken, luisteren en genieten!

Kijk voor meer informatie over de verkoop van de festival kaartjes op www.jipkids.nl