29/09

Lig- en zitconcert door Dennis 'Denisius' Kivit

do. 29 Sep
15:00 tot 16:30
WIJ de Luifel
Herenweg 96, Heemstede

Concerten met muziek van de Beatles door Dennis Kivit

Let it Be,zit/ligconcert in de Luifel op donderdag 29 september van 15.00 – 16.30 uur.
Muziek om bij weg te dromen… Kom langs en laat je meenemen door de warme stem van Denisius, zijn prachtige gitaarspel, Indiase fluit, piano en klankschalen inspirerende verhalen en de mooiste songs van The Beatles.
Get back to where you once belonged – Keer terug naar je hart!

Dennis maakte al vroeg op het conservatorium en de kleinkunstacademie kennis met de kracht van muziek, stilte, concentratie en meditatie, en leerde met zijn stem, zijn muziek en stilte een innerlijke reis te creëren die je raakt en die je mee wil maken! Dennis zal in dit lig/zitconcert naast liedjes van The Beatles ook eigen Nederlandstalige songs vertolken. Hij speelt regelmatig met Tijn Touber.
Dit concert duurt een ruim uur en vindt plaats in de grote zaal waarbij jij om de piano heen ligt en de muziek heel dichtbij komt terwijl je ogen zijn gesloten. En JA, je mag ook gewoon op een fijne stoel zitten.
Neem zelf matjes, kussentjes en een dekentje mee om op gepaste afstand van elkaar te gaan liggen voor het ligconcert.

’s Avonds is er nóg een concert, maar bij WIJ Heemstede in de Molenwerf:

Here comes the sun, zitconcert in de Molenwerf op donderdag 29 september van 19.30 – 21.00 uur.
Een interactief concert, mooie Liedjes, inspirerende verhalen en blije ontmoetingen. Er mag weer gezongen worden! Muziek raakt. Muziek heelt. Muziek verbindt. Muziek maakt je bewust.
Het ene moment ontroert het je. Het andere moment zet het je stil. En dan weer in beweging.
Wat Dennis kan met zijn muziek: is je werkelijk en oprecht raken. Soms leidt dat tot stilte. Dan weer tot een gesprek. Een moment van herkenning: “oh ja” en “weet je nog toen…”
Dennis laat zich inspireren door door de mooiste songs van The Beatles, maar bovenal wordt hij geïnspireerd door mensen en ontmoetingen. Kortom: door het leven zelf. Dit is de rode draad in zijn repertoire.
Hij zal in dit concert naast liedjes van The Beatles ook een aantal van zijn eigen Nederlandstalige songs vertolken. Hij zong/speelde o.a. Marius in Les Miserables en toerde met A capella groep ‘Montezuma’s Revenge’ door België en Duitsland.

Kijkt u voor meer informatie op: www.dezanger.nl en www.denisius.nl

Kosten per concert: € 12,50.

Opgeven kan hier voor het middagconcert en hier voor het avondconcert, of mailt u naar info@wijheemstede.nl of belt u met de receptie van de Luifel: 023 – 548 38 28 van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 16.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur.