17/09 - 17/09

Komen jullie met ons meezingen heren?

zo. 17 Sep
20:00
tot
zo. 17 Sep
22:00
Herenweg 88, Heemstede

Natuurlijk willen jullie ook mee komen zingen in ons koor. We zijn inmiddels met 18 mensen die allemaal zin hebben om in een gezellig kamerkoor te zingen dat werkt aan kwaliteit. We missen enkel nog een aantal heren. Kom gewoon een keer langs mannen, om zelf te ervaren hoe er tijdens de repetities al muziek wordt gemaakt en om te voelen hoe het is om opgenomen te worden in die bijzondere sfeer van eenheid van klank. De klank die ontstaat door goed naar elkaar en naar de dirigent te luisteren.

Daarnaast is de sfeer onderling al net zo bijzonder, want niet alleen tijdens het zingen luisteren we naar elkaar, onze nieuwe leden vinden dat ze opgenomen zijn in een warm bad!

Die combinatie van muzikaliteit en hartelijkheid, dát is ‘Vocaal ensemble Sola Re Sonare’!

Kom vrijblijvend meedoen in de St. Bavokerk, Herenweg 88 te Heemstede. De repetities zijn op woensdagavond van 20.00 tot 22.00. Je mag je ook aansluiten als projectlid om mee te doen met ons jubileumconcert op 17 september 2023. Het programma komt binnenkort op onze website te staan.

Wil je nu al weten wat er op het volgende programma staat, neem dan contact met ons op via www.solaresonare.nl.

Daar vind je ook informatie over hoe je je kunt opgeven als lid. Je kunt ook het contactformulier op deze site invullen of een mailtje sturen naar secretaris@solaresonare.nl