17/03

Koffiemomentje met alle meedoeners

do. 17 Mar
17:00
Julianaplein 1, Heemstede

Bakkie doen?

Koffie drinken met de medewerkers van BeleefHeemstede? Ja dat kan… (!) We zijn met regelmaat te vinden op Plein1. Dus voor vragen over de website, hoe regel ik een livestream of wat dan ook. We zitten voor je klaar en de koffie krijg je van ons 🙂

Tijdens deze koffiemomentjes is er alle tijd om weer met elkaar bij te kletsen en leuke ideeën bedenken. Hierbij schuiven ook vaak nieuwe mensen aan die willen meedoen en vragen hebben. Of je nou leuke activiteiten organiseert of je wil misschien meedoen bij het social media team  je bent van harte welkom om aan te schuiven. Er is altijd iemand aanwezig die je kan helpen met je vragen.

Praat je mee?
Naast dat we gezellig een koffietje doen hebben we ook altijd iets waar we het met elkaar over kunnen hebben. Bij deze meeting gaan we verder praten over De Parade en hoe we dat met elkaar gaan regelen. Een waanzinnig tof idee maar nog een hoop werk. We gaan proberen een datum te prikken en een leuke brainstorm houden hoe we dit gaan regelen. Anyway.. echt de moeite waard om even langs te komen!