20/12

Klankschalen concert door Richard Vester

wo. 20 Dec
19:30 tot 21:30
Wij de Luifel
Herenweg 96, Heemstede

Klankschalen ligconcert / soundhealing/klankbeleving
door Rhives Innersound: Richard en Marianne Vester
Woensdag 20 december van 19.30 – 21.30 uur

De soundhealing begint al bij binnenkomst. Je wordt eerst energetisch schoongemaakt met witte salie en drum of met stemvorken, om datgene wat je onderweg onbewust meeneemt buiten onze cirkel te houden. Hierna wordt je begeleid naar de ruimte waar de soundhealing plaatsvindt. Je kiest je plekje en legt daar jouw deken/matje/kussen/kleedje op. Ook kun je op het altaar je persoonlijke item neerleggen. Deze neemt de energie van de cirkel op. Wanneer je er een persoonlijke intentie aan meegeeft zal die ook in de energie van de cirkel worden opgenomen.
Soundhealing, of klankbeleving, zoals wij deze geven is een samensmelting van Oosterse en Westerse klanken. We maken gebruik van bijvoorbeeld; Tibetaanse en kristallen klankschalen, een gong, sjamanendrums, stem en nog veel meer. De klanken resoneren op lichaam, geest en ziel. Het heeft een positief effect op spanning in je lichaam en brengt je in een (diepe) ontspanning. Hierdoor wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam aangesproken. Dit effect kan zelfs tot 5 dagen na de soundhealing doorwerken.
Daarom is het van belang die dagen meer water te drinken dan je normaal gesproken doet. Richard en Marianne kijken er naar uit jou te mogen begroeten in de Luifel. Vergeet niet de volgende zaken mee te nemen:
• matje (om op te liggen)
• kussen voor hoofd
• kussen voor onder de knie
• dekentje om jezelf comfortabel warm te houden
• een persoonlijk item voor op het altaar.
We hebben liever niet dat je je telefoon en (hand)tas mee de zaal in neemt.
Meer weten? Bezoek onze website: rhivesinnersound@outlook.com
Kosten: € 15,-.
Opgeven kan via info@wijheemstede.nl, belt u 023 – 548 38 28 of bij de receptie van de Luifel.