24/12

KERSTSAMENZANG met de TEISTERBAND

za. 24 Dec
23:30 tot 00:15
Bij de dorpspomp
Raadhuisstraat 60, Heemstede

WE ZIJN WEER TERUG…..!

De prachtige traditie op kerstavond van de Heemsteedse Kerstsamenzang bij de dorpspomp wordt hervat! Na een onderbreking van een paar jaar – eerst door verplaatsing, vervolgens door het coronavirus – zal de TEISTERBAND o.l.v. maestro Miklós Fürst alle zingende aanwezigen begeleiden bij de traditionele kerstliedjes.

Met ‘we’ wordt niet alleen de Teisterband bedoeld waarvan de leden gehecht zijn geraakt aan dit optreden, ook en vooral het publiek van enthousiaste meezingers, die al jaren dit intieme festijn met alle luister bijzetten. Natuurlijk ook de gemeente die dit zangfeest van harte ondersteunt en zorgt voor de pretverhogende glühwein. Bovenal is daar de energieke Willem van Dam die vanuit zijn Chocolaterie heerlijke warme chocolademelk uitschenkt.

Komt allen tezamen, is het thema van de Kerstsamenzang. Iedereen krijgt een boekje met teksten van algemeen bekende liedjes, die dus goed kunnen worden meegezongen. De Teisterband zal daarnaast ook nog enkele andere arrangementen spelen.

U bent van harte welkom op Kerstavond, 24 december, bij de dorpspomp op het plein in de Raadhuisstraat. We beginnen om half twaalf en spelen tot kwart over twaalf. Tot dan!