08/07

Interview Nhung Dam over 'Definitie van liefde'

za. 08 Jul
15:00 tot 16:00
Boekhandel Blokker
Binnenweg 138, Heemstede

Zaterdagmiddag 8 juli 15.00 uur bezoekt Nhung Dam, bekend van ‘Duizend vaders’, boekhandel Blokker. Zij zal worden geïnterviewd over haar nieuwe roman ‘Definitie van liefde’. 

Met de succesvolle actrice Rose lijkt alles goed te gaan. Ze woont in een van de betere wijken van New Orleans en staat op het punt op tournee te gaan door Europa. Kort na de ontdekking van haar zwangerschap wordt ze door haar verloofde verlaten. Dit stelt Rose voor een onmogelijke keuze: het kind houden of niet. Op dit kruispunt van haar leven gaat ze terug de rivier over, waar haar Vietnamese ouders zich als bootvluchtelingen in een gewelddadige omgeving staande houden. Terug naar de frituurtent waarvan ze al heel jong wist dat haar toekomst daar niet lag.
Op een even ontroerende als schitterende wijze vertelt Nhung Dam dit pijnlijke liefdesverhaal. Een verhaal over ontworsteling, moederschap, migratie, kunst en seks. Over het zelfbeschikkingsrecht van de vrouw. Met Definitie van liefde bewijst Dam zich opnieuw als een krachtige en eigenzinnige verteller.

Toegang gratis (reserveren gewenst)

Reserveren via info@boekhandelblokker.nl/of 023-5282472/ app 06 18336320