16/06

Interview en signeren Joep Schreuder

vr. 16 Jun
15:00 tot 16:00
Boekhandel Blokker
Binnenweg 138, Heemstede

Vrijdagmiddag 16 juni komt sportjournalist Joep Schreuder vertellen over zijn boek ‘Ter plekke’. Na afloop is er gelegenheid om het boek te laten signeren.

Van kleedruimtes en privéjets tot de Braziliaanse tropen, van hotellobby’s en dakterrassen tot bij de voetballers thuis: Schreuder neemt je mee naar plekken die je op televisie zelden te zien krijgt

Ter plekke bevat verhalen van een van de bekendste sportverslaggevers van Nederland, Joep Schreuder. Een bestuurscrisis bij een bekende club? Rellen bij een kampioenschap en huldiging? Een ontslag van een omstreden voetbaltrainer? Schreuder is erbij, kijkt, analyseert en vertelt ons wat er gaande is in de sport- en vooral de voetbalwereld.

Schreuder neemt je in Ter plekke mee naar bijzondere wedstrijden en sportevenementen, en laat je nader kennismaken met markante mensen uit de voetbalwereld. Hij vertelt de smakelijkste verhalen uit de catacomben, kleedkamers en privévliegtuigen. Het is alsof je zelf naast Cruijff, Van Gaal, Advocaat, Koeman, Hiddink of Zlatan staat. Een geluk dus dat Schreuder altijd aantekeningen maakt, want daardoor voelen deze korte verhalen aan als privérondleidingen door de opwindende, vermakelijke en soms onbegrijpelijke sport- en voetbalwereld.

Toegang gratis (reserveren gewenst)

Reserveren via info@boekhandelblokker.nl/of 023-5282472/ app 06 18336320