25/11

Herfstmarkt in Oude Kerk met Veiling van Diensten

za. 25 Nov
11:00 tot 15:00
Oude Kerk Heemstede
Wilhelminaplein 1, Heemstede

Herfstmarkt met dienstenveiling en kraampjes!

Over een paar dagen is het zover! Zaterdag, 25 november om 11.00 uur gaat de Veiling van diensten en kunst&kitsch en de Herfstmarkt in de Oude Kerk van start. Wat moet je je daarbij voorstellen?

De kerk is dan omgetoverd tot een ruimte waar de veilingmeesters, Max van der Zwaag en Ronald Siezenga de septer zwaaien. Een ‘dienst’ is een activiteit die jij leuk vindt om voor of samen met anderen te doen. Die bied je gratis aan en op de veiling wordt die bij opbod verkocht. Zo zijn bijvoorbeeld al aangeboden een vaartochtje met sloep op de Kagerplassen of door de grachten van Leiden, een huisconcertje met gitaar en zang, een workshop brandveiligheid in en om huis, of een workshop natuurfotografie. Teveel om op te noemen.

Daarnaast zijn er kraampjes met 8 verschillende soorten goederen, variërend van bloemen en planten, boeken en cd’s tot sieraden, kunst & kitsch en allerlei leuke kerst- en andere cadeau-artikelen. Aan de andere kant zijn gezellige zitjes gemaakt om koffie en/of lunch te gebruiken en de veiling op de voet te volgen.

We hopen dat u in grote getale aanwezig zult zijn om deze veiling en markt tot een succes te maken. Er zijn weer veel fantastische en originele diensten ingebracht en op de markt zult u voor elk wat wils kunnen vinden. Dat komt zo vlak voor Sinterklaas en Kerst goed uit! En de tuin rondom de kerk, waarvoor de opbrengst bestemd is, zal er wel bij varen. De catalogus is te vinden op www.oudekerkheemstede.nl