29/10

Heemstede Loop

zo. 29 Oct
09:00 tot 17:00
Door heel Heemstede
Raadhuisplein 1, Heemstede

Haal je hardloopschoenen uit de kast, want op zondag 29 oktober vindt de langverwachte Heemstede Loop weer plaats in het hart van onze prachtige gemeente. Dit jaar beloofd het evenement groter, spannender en energieker dan ooit te worden, met een uitdagende route en een levendige sfeer die lopers van alle niveaus zal inspireren.

Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of net begint met je loopavontuur, de Heemstede Loop biedt voor ieder wat wils. Met verschillende afstanden en categorieën is er een passende uitdaging voor de hele familie. De routes nemen je mee door de schilderachtige straten, parken en groene omgeving van Heemstede, waardoor je een unieke kans krijgt om de schoonheid van onze gemeente al rennend te ervaren. Maar de Heemstede Loop is niet alleen een sportevenement.

Het is een feestelijke bijeenkomst met muziek, entertainment en enthousiaste toeschouwers langs de route zal de atmosfeer gevuld zijn met positieve energie en aanmoedigingen, die je zullen stimuleren om het uiterste uit jezelf te halen en de finish te bereiken. Dus, bereid je voor op een onvergetelijke dag vol actie, plezier en prestaties. Zet je beste beentje voor en sluit je aan bij honderden andere enthousiaste hardlopers tijdens de Heemstede Loop 2023. De inschrijving is geopend, dus waar wacht je nog op!

Er zijn verschillende kosten per loop aan verbonden, kijk hiervoor op de website