02/07

Heemhaven ontdekt de buurt

za. 02 Jul
10:30 tot 15:00
De Heemhaven
Von Brucken Focklaan 20, Heemstede

Vorig jaar hebben wij voor het eerst een wandel dag georganiseerd voor de bewoners en mensen uit de wijk met veel succes. Dit jaar willen we de dag nog groter maken en pakken extra groot uit met een mini festival op ons terrein!

De wandel dag organiseren wij omdat wij meer contact met de buurt willen en zo elkaar beter willen leren kennen. Bewoners van de Heemhaven lopen in kleine groepjes (onder leiding van een vrijwilliger) een route langs een aantal punten in de buurt. Wij willen de buurt uitnodigen om activiteiten aan te bieden, zoals; het laten zien van een mooie tuin, een spelen op een instrument, een lekkere cake bakken of limonade schenken, een leuk verhaal vertellen, kunst laten zien, alles is mogelijk.

Aan het einde van de route komen we weer samen bij elkaar op het festival terrein en kunnen de wandel deelnemers en de deelnemende buurtbewoners een leuke middag samen beleven. Denk aan food trucks, optredens en leuke activiteiten.

 

Ons doel is om de bewoners van de Heemhaven een leuke dag te bezorgen, meer verbinding te creëren met de buurt en de bekendheid van de Heemhaven daarbij wat te vergroten. De wandel dag / festival zal plaatsvinden 2 juli as en we starten om 10.30.

 

Je kan je aanmelden als vrijwilliger om mee te wandelen en uiteraard zijn jullie van harte welkom op het mini festival.

Tot dan!