05/05

Goochelshow

vr. 05 mei
11:00 tot 11:45
Sportfondsen Groenendaal
Sportparklaan 16, Heemstede

De goochelshow van goochelaar Pieter verzekert je dolle pret van begin tot einde. Grappen, grollen en natuurlijk goocheltrucs die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen passeren de revue. Pieter vermaakt tijdens deze show de kinderen (en ook de aanwezige volwassenen) gedurende 45 min met de meest hilarische goocheltrucs en gadgets. Aanvankelijk lijkt alles in het honderd te lopen, maar meer dankzij de hulp van de kinderen dan van de goochelaar worden de trucs uiteindelijk op spectaculaire wijze voltooid tijdens deze goochelshow.

De goochelshow is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Een programma van dolkomische gimmicks en gadgets, afgewisseld met heuse goocheltrucs laat de kinderen op het puntje van hun stoel zitten. Een interactieve show waarbij de kinderen continu betrokken worden bij het programma. Sommige kinderen worden zelfs door de goochelaar uitgenodigd om te assisteren op het podium. Niet alleen de kinderen maar ook de volwassenen genieten mee van deze doldwaze goochelshow van kindergoochelaar Pieter.

Praktische informatie

De goochelshow vindt plaats in de sporthal van Sportfondsen Groenendaal op vrijdag 5 mei en start om 11:00. De tickets zijn €5,- per persoon. Elke bezoeker moet een ticket aanschaffen. Als je jouw ticket(s) in de webshop hebt aangeschaft heb je een E-ticket ontvangen. Deze tickets worden op de dag zelf gescand voor toegang.

Bij binnenkomst word je opgevangen en naar de sporthal geleid.

Kaarten zijn verkrijgbaar in onze webshop!