20/04

De Wijntour Heemstede

za. 20 Apr
17:00 tot 20:00
Raadhuisstraat en Binnenweg
Binnenweg 1, Heemstede

VERKOOP VAN DE GLAZEN IS GESTART

Voor de derde keer in successie organiseert het winkeliersverband Centrum Heemstede een Wijntour voorafgaand aan het Bloemencorso op zaterdag 20 april 2024.

Tussen 17.00 en 20.00 uur laten Heemsteedse ondernemers van de ‘Wijntourwinkels’ wijn proeven en serveren er een klein hapje bij. Wijnlopers die mee willen doen aan De Wijntour kopen een herkenbaar glas met opdruk op deze website.

Met hun eigen duurzame, herbruikbare, plastic glas lopen de deelnemers door de winkelstraat en kunnen zij verschillende wijnen proeven in de ongeveer 20 Wijntourwinkels.

De winkels die meedoen aan De Wijntour liggen aan de Raadhuisstraat en de Binnenweg. Onder het genot van een lekkere wijn lopen de wijnlopers van winkel naar winkel in een zelf te kiezen volgorde. Tijdens De Wijntour maken de deelnemers informeel en heel origineel kennis met onze mooie winkels en bevlogen ondernemers in Heemstede.

Na afloop van de Wijntour blijft u natuurlijk kijken naar de prachtige praalwagens van het Bloemencorso Bollenstreek.

Aanmelden voor De Wijntour

Klik hier of scan de QR code naar de aankoop van de glazen, die u de hele avond gebruikt. De glazen zijn € 21,16 per glas (inclusief reserveringskosten).

Tot en met zaterdag 20 april a.s. kunt u glazen kopen zolang de voorraad strekt. Wees er snel bij, het aantal glazen is beperkt.

Het herbruikbare glas met opdruk is het “bewijs van deelname”. Van 16 tot en met 20 april kunt u de bestelde glazen ophalen bij Gall&Gall Heemstede aan de Binnenweg 108.
Glazen van vorige jaren zijn niet meer bruikbaar voor De Wijntour 2024.