10/06 - 12/06

DANCE MOVES YOU

vr. 10 Jun
19:00
tot
zo. 12 Jun
Stadsschouwburg Haarlem
Wilsonsplein 23, Haarlem

Eindvoorstelling “DANCE MOVES YOU”
Dit seizoen was weer een rollercoaster aan onzekerheden, maar gelukkig is één ding zeker: op 10, 11 en 12 juni vinden onze eindvoorstellingen weer plaats, en dit keer in de Stadsschouwburg Haarlem.

https://www.theater-haarlem.nl/Kaartverkoop start woensdag 20 april om 13.00 uur.
Kaarten voor de eindvoorstelling zijn vanaf woensdag 20 april uitsluitend bij de Stadsschouwburg Haarlem te bestellen. Dit kan via website Theater-haarlem.nl of aan de theaterkassa. Op de website kun je 24 uur per dag online kaarten kopen. De theaterkassa is geopend van maandag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. U kunt de theaterkassa ook bereiken via tel: 023 – 5121212. Kaarten zijn €17,50 per stuk(inclusief garderobe en een consumptie in de pauze) excl. €2,00 servicekosten per bestelling.

Let op! Er worden geen kaarten voor u vastgehouden! U zult zelf de kaarten online of bij de theaterkassa moeten kopen. Koop daarom op tijd uw kaarten, want als de voorstelling is uitverkocht, zijn er geen kaarten meer beschikbaar. In verband met de brandveiligheidsvoorschriften dient u er rekening mee te houden dat er geen kinderen op schoot mogen worden genomen. Een ieder dient dus een eigen zitplaats te hebben.(zitplaatsen geplaceerd)

Er zijn 5 verschillende eindvoorstellingen, dus controleer van te voren in welke eindvoorstelling de leerling danst.
Druk op de link hieronder voor de indeling per show:
Studio Haarlem – Indeling per show
Studio Heemstede – Indeling per show
Studio Santpoort – Indeling per show
Studio Vijfhuizen – Indeling per show