05/07

Creatieve naschoolse 3 daagse

wo. 05 Jul
15:00 tot 18:00
Meerweg 59, Heemstede

Een superleuke creatieve driedaagse!

Hey daar! Ben jij klaar om de onderwaterwereld te verkennen? Tijdens deze geweldige driedaagse ga je ontdekken hoe leuk het is om zelf dingen te maken.

Samen met juf Maggie ga je leren tekenen, schilderen en allerlei andere technieken uitproberen. Maar we gaan ook plezier maken en leuke spelletjes doen.

Het allerleukste is dat je je fantasie de vrije loop kunt laten en zelf iets moois mag bedenken en maken. Je zult merken dat je brein hierdoor superactief wordt en je krijgt er gezonde energie van!

Er is plaats voor 12 kinderen (er zijn nog 7 plekjes), dus iedereen krijgt veel aandacht en begeleiding. Dat is heel fijn, want zo kan de juf je echt helpen als je dat nodig hebt.

Dus wacht niet te lang, want vol is vol. 

En we hebben nog meer goed nieuws! Misschien organiseren we ook een driedaagse in de laatste vakantieweek. Die is dan in de ochtend van 9.30 tot 12.30 uur. Met een ander leuk thema!

Als het weer het toelaat, gaan we ook lekker buiten schilderen en werken. Dat is extra leuk! En we zorgen natuurlijk voor drinken, iets lekkers én een sproeier om af te koelen.

Wil je meteen een plekje reserveren? Klik dan hier! En als er nog een broertje of zusje uit hetzelfde gezin mee wil doen, krijgen jullie allebei 10 euro korting.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in en maak je klaar voor een supercreatieve driedaagse vol plezier!