01/12

Concert ‘Glad Marmer Klassiek’ op College Hageveld

do. 01 Dec
19:30
Hageveld college
Hageveld 15, Heemstede

Een najaarstraditie van College Hageveld: een avondvullend concert met klassieke muziek, uitgevoerd door leerlingen en enkele docenten. Voor de vijftiende editie van Op Glad Marmer Klassiek wordt er op twee avonden een prachtig programma gebracht in de sfeervolle setting van de aula van College Hageveld.

Na de audities is er een afwisselend en verrassend programma samengesteld, met deelnemers uit vrijwel alle klassenlagen. Ook is er ruimte voor klassieke zang. De deelnemers zijn volop aan het oefenen om hun uitvoering te perfectioneren en zij kijken ernaar uit, om na al dat oefenen aan het publiek te laten te laten horen en zien waartoe dat geleid heeft.

De uitvoeringen, op donderdag 1 en vrijdag 2 december, zullen plaatsvinden in de aula van College Hageveld, Hageveld 15, in Heemstede. De aanvang is 19.30 uur. Indien u geïnteresseerd bent, leest u dan de informatie op de website: www.hageveld.nl en klik op het nieuwsbericht Glad Marmer Klassiek. Via deze site kunt u toegangskaarten bestellen, welke direct per mail zullen worden toegestuurd, zolang de voorraad strekt. Kaarten: 7 euro per stuk, inclusief een pauzeconsumptie. De aula is prima gelijkvloers te bereiken, indien u slecht ter been bent.

Artikel de Heemsteder klik hier voor het artikel

foto Bart Jonker