21/09

Circus in de zorg komt naar Heemstede

wo. 21 Sep
11:00 tot 17:00
Vrijheidsdreef te Heemstede
Vrijheidsdreef 1, Heemstede

Het circus komt er weer aan!

Voor de 5e keer organiseert Alzheimer Nederland, afdeling Zuid-Kennemerland, een circusvoorstelling voor mensen met een haperend brein, hun partner, hun mantelzorger(s) en hun kinderen en/of kleinkinderen.

Op 21 SEPTEMBER zet Circus in de Zorg haar tent op bij de Vrijheidsdreef in Heemstede. Dat opbouwen is al een beleving op zich. Als daarna de clowns, acrobaten en andere artiesten in kostuum arriveren is het feest al bijna compleet. En dan moet de voorstelling nog beginnen!

De show is helemaal afgestemd op de belevingswereld van het publiek. Bij binnenkomst in de circustent begeleiden de artiesten de bezoekers, in rolstoel of te voet, naar hun plek. Zit iedereen? Dan gaan de lichten uit, start de muziek en stapt circusdirecteur Frank in de spotlight. De show kan beginnen.

Acrobaten doen spannende acts in de lucht, clown Frenky maakt jong en oud aan het lachen en hondjes dartelen door de piste. Dat maakt de voorstelling toegankelijk, liefdevol en onvergetelijk. Na precies een uur eindigt de show met een feestelijke afsluiting.

Er zijn in totaal 3 voorstellingen. Per voorstelling kunnen 170 mensen in de tent plaats nemen.

Circus zonder drempels

Circus in de Zorg maakt plezier en vertier toegankelijk. Iedere voorstelling vertelt een verhaal, prikkelt en roept herinneringen op. Het circus koppelt authentieke circusdisciplines aan artistieke ontwikkeling. De artiesten vormen een bonte mix van gelouterde professionals en afgestudeerde talenten van circusopleidingen. Samen creëren ze een plek vol magie en avontuur, die de dagelijkse beslommeringen even helemaal doet vergeten.

Deze prachtige voorstelling wordt u aangeboden door Alzheimer Nederland, afdeling Zuid-Kennemerland en is voor de bezoekers helemaal gratis.

 

Datum: Woensdag 21 september 2022

Tijden: 11:00, 13:30 en 15:30

Waar: Vrijheidsdreef te Heemstede

Toegang: Gratis

Opgeven bij: Frank Gort, f.gort@alzheimervrijwilligers.nl

of 06- 37 32 78 17

Wat willen wij weten: – Welke tijd wilt u komen?

– Met hoeveel personen?

– Hoeveel mensen daarvan maken gebruik van een rolstoel?

Na akkoord ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving.