02/12

Christmas Fair

za. 02 Dec
10:00 tot 17:00
Petrakerk
Limburglaan 3, Heemstede

Na een succesvolle eerste keer op deze locatie, wordt de Christmas Fair wederom hier georganiseerd!!!

Op zaterdag 2 december 2023 van 10.00 – 17.00 uur vindt er voor de tweede keer deze sfeervolle Christmas Fair plaats in de Petrakerk, Limburglaan 3 te Heemstede.
Deze Christmas Fair is in korte tijd uitgegroeid tot een niet meer weg te denken evenement in de donkere dagen voor Kerst en vele bezoekers kijken hier weer reikhalzend naar uit.
Na een succesvolle start van deze fair zeven jaar geleden met vijf gepassioneerde dames, is de fair inmiddels uitgegroeid tot een evenement met ruim 15 enthousiaste deelnemers. Deze deelnemers hebben een eigen winkel en/of staan regelmatig succesvol met hun mooiste waren op markten en fairs.

Elke kraam heeft zijn eigen (kerst)sfeer: Brocante, Antiek, Vintage, zelfgemaakte items, waaronder kaarten, sieraden, glasdecoraties, kortom teveel om allemaal op te noemen. Kom gezellig snuffelen tussen aantrekkelijk geprijsde spulletjes, welke het leven én huis rondom Kerst aangenaam en sfeervol maken.

De toegang is gratis en het parkeren in de buurt is geen probleem: kortom extra redenen om lekker binnen te gaan struinen in een gezellige kerstambiance …. en een heerlijk uitstapje is geboren!