12/05

Bijeenkomst met alle partners

do. 12 mei
20:00
Kom in mijn Tuin
Herenweg 18, Heemstede

Praat jij mee over BeleefHeemstede?

Wil je op de hoogte zijn van de laatste updates en meepraten over BeleefHeemstede? Ja, dat kan! Elke 2e donderdag van de maand komen alle partners samen om elkaar te ontmoeten en mooie plannen te bespreken met elkaar. Tijdens deze bijeenkomsten is er alle tijd om weer met elkaar bij te kletsen en leuke ideeën bedenken. Hierbij schuiven ook vaak nieuwe mensen aan die willen meedoen en vragen hebben. Maar of je nou leuke activiteiten organiseert of je wil misschien meedoen bij één van de teams,  je bent van harte welkom om aan te sluiten. Er is altijd iemand aanwezig die je kan helpen met je vragen.

Locatie

De bijeenkomst is deze keer bij bij Kom in mijn Tuin. We organiseren deze bijeenkomsten vanaf heden altijd bij één van de partners. Aan de ene kant een unieke manier om een organisatie te leren kennen en aan de andere kant is het ook gewoon veel leuker om op unieke locaties bij elkaar te komen.

Agenda

19:45 – Inloop
20:00 – Welkomstwoord en introductie van Mik van Kom in mijn Tuin
20.20 – Intro Jan-Wigbold en voorstelrondje nieuwe partners
20:30 – Discussie over twee belangrijke onderwerpen
20:50 – even voorstellen: het promo-team
21:00 – Gezellig wat drinken met elkaar en samen leuke ideeën bedenken

Aanmelden

Meld je aan via het formulier zodat wij weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten. Wil je last-minute toch aansluiten dan kan je gewoon langs komen.